lauantai 29. maaliskuuta 2014

Starttikausi

Helmikuussa alkaneet huili/lepo-päivät jatkuivat maaliskuun luppopäivillä. Sairastelut alkoivat olla jo takana, mutta sitten ärtyivät keuhkoputket ja ainoaksi vaihtoehdoksi jäi jälleen totaalinen lepo sekä uusi tutkimusrumpa. Tärkeää oppia on onneksi saatu ja viimeisten verikokeiden jälkeen on helppo huokaista, mies on jälleen harjoittelukunnossa.

Kausi alkoi joulukuun alussa Mikkelissä ja loppui helmikuun puolessa välissä Kuopiossa. Tuloksena oli yhdeksän palkintosijaa ja ranking-sijoitus parhaimmillaan alle 60, mutta loppukauden totaalinen epäonni otti koville. Jossittelu paremmista sijoista ja SM-menestyksestä on kuitenkin turhaa. Tämän parempi en vain ollut. Uskalsin kuitenkin sanoa kovat tavoitteeni julkisesti ja asennekin säilyi koko kauden tavoitteiden tasolla. Yksin en olisi kuitenkaan uskaltanut, joten iso kiitos JARI-PEKALLE, NONAMELLE, HÄIJÄÄLLE, NYKÄSEN VELI-PEKALLE, HANGALLE ja KOTIJOUKOILLE sekä muille tukijoille!

Uusi kausi alkaa virallisesti toukokuun alussa, mutta yhteistyökumppani- ja olosuhdepuolella on tehty töitä jo hartiavoimin. Tulevana kautena hikoilevaa hessua pääsee seuraamaan entistä tiiviimiin mm. instagrammin ja youtube-videoiden muodossa. Nyt siis hetki vielä lepäillään ja kohta mennään taas niin, että heikompia hirvittää ja huimempia naurattaa.Kakut on syöty ja kohta mennään taas!

Ei kommentteja: