sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Valkeala - Kansalliset (P 11km)

Miltä tuntuisi tulla lähtöpaikalle ja kuulla seuraavaa: " No niin ja nyt lähtöpaikalla veryttelee Hankasalmen Hangan hurja tasatyöntäjä, Worldloppet mies, joka tunnetaan erittäin kovana harjoittelijana, sillä Heikille 20 tunnin harjoitteluvko on kevyttä kauraa. Melkein ammatikseen hiihtävä Hyyryläinen oli Jämillä 1 Tammelassa 1, joten Hyyryläinen on kisan selkeä ennakkosuosikki. Kohta nähdään lähteekö Hyyryläinen matkaan ilman pitoja?"

Näin alkoi siis Valkealan kisa ilman turhia paineita sillä voitto oli jo "saatu".  Ensimmäisen kilometrin reaktiot olivat kuitenkin täyttä sokkia. Suksi ei toiminut ja keskeyttäminen tuntui väistämättömältä. Päässä soi kuitenkin tutut sanat ÄLÄ ANTAUVU, ÄLÄ ANTAUVU ja enhän mie antautunut. Kaikki peliin ja viimeinen kilometri täydellisessä sumussa. 3. sija maalissa toi mieleen monia tunteita aina taistelijasta luuseriin? Hävisin voiton, mutta taistelin kuin voittaja vaikken voinut voittaa. Voittaminen onkin kaikkien etuoikeus vaikka vain muutama saa siitä tunnustusta. Toisaalta liian moni antautuja saa palstatilaa joka ikinen päivä, joten hikoillaan siis voittajina satoi tai paistoi.

Tulokset

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Suksihuolto onkin nousemassa ykkösasiaksi seuraavalle kaudelle. Kun mies ja kalusto on kunnossa niin onhan se mukava kilpailla. Hyvää menestystä vielä tämän talven kisoihin.