sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Harjoittelua ja Hartolaa (10km P)

Viimepäivien teemat ovat vaihdelleet paineita purkavasta kiukusta aina toiveikkaiseen analyysiin. Pitovaikeudet ovat syöneet miestä oikein viimeisen päälle, mutta ehkäpä tämä on taas hetki kun opitaan tekemään jotain entistä paremmin. Uusia voiteita on myös testattu positiivisin kokemuksin. Suurin syy voi kuitenkin olla treenien vaikutuksesta painoon. Sairastelujen jälkeen on painettu perustreeniä ja tuppaahan siinä rasva palamaan. Tämän vuoksi en ehkä saa vain suksea riittävästi notkahtelemaan. Ruokavalioon onkin lisätty herkkuja.

TOTTA SE ON, näillä pito paranee!

Kiukuttelu on sinänsä hassua, sillä samalla onnistumisia on riittänyt: olosuhteet, harjoittelu, terveys, lihashuolto, palautumisen seuranta, vanhemmat, vaimo jne. Ehkäpä se johtuu kuitenkin siitä tunteesta, että eihän urheilija ole mitään jos SM-menestystä ei tule tai tavoitteita ei saavuta aikataulussa. Paineet ovat olleet tosi kovat, mutta onneksi ihmeiden odottelu on kääntymässä onnistumisten näkemiseen. En mie oo ollenkaan hassummin taistellut! Töitä onkin paiskittu äärettömän kovaa, mutta ei tulevaisuuden kustannuksella ja voi olla, että maksan siitä tänä vuonna, mutta onneksi sitä lunta sataa tai tykitellään ensi vuonnakin.

Kyllä kelpaa harjootella.

Viime viikonloppuna olin kisaamassa Hartolassa ja hienosta radasta huolimatta osanottajia oli harmittavan vähän. Voitosta ei tarvinnut taistella, mutta paikalla olleet vanhempani tekivät kyllä kisasta erityisen. Ajoittain sain kokea jo hiihtämisen riemuakin, mutta ennen kaikkea sain kuulla, miten omaa poikaa kannustetaan eli täyttä huutoa. Olet sie Äiti vaan tosi hyvä! Enempi me itse kukin voitaisiin toisia kannustaa ja arvostaa. Itselle on ollut äärettömän tärkeää omistaa hieroja, joka on ammattilainen niin hierojana kuin mentorina. Koskaan en ole hierojalta poistunut harmissaan ja siitä kyllä Veli-Pekka suuri kiitos kuuluu sinulle! Mikä hienointa nii sinäkin voit päästä tämän ammattilaisen pakeille elämääsi helpottamaan soittamalla 050-4142607 (Urheiluhieroja Veli-pekka Nykänen). Loppuun on mukava saada onnitella treenikaveria Jarmoa, sillä kymppisakin sijoitus SM-kisoissa on kova juttu, hyvä Jarmo!

Testattu on pinkit teipitkin ja TOIMII!
Harmi kun kasvon ilmeet ei näy, mut sieltä se jumi taas löyty.

Ei kommentteja: